måndag 29 augusti 2011

Alternativa metoder...

Jag har alltid varit en ordentlig skeptiker till allt mer eller mindre alternativt. Jag kräver egentligen seriösa vetenskapliga studier; randomiserade placebo-kontrollerade dubbelblinda studier... För att jag ska ge mig på det och tycka det är lönt. 

MEN jag har aldrig velat ngt så här mkt i hela mitt liv, så då, efter frenetiskt googlande här på familjeliv senaste veckorna, ska jag eller har precis börjat med följande: 

Spikmatta (ajaj)
Gojibär
Sojabönor
EPA-Glandin   
Membrasin

Det kan ju inte skada. Kostar iofs lite, men funkar det så funkar det, och då är det ju såklart värt de pengarna som i så fall känns som en spottstyver i sammanhanget. 
Så får vi se... Ytterligare saker att eventuellt testa längre fram är Aloe Vera Juice och Fytoöstrogener. 

För det tunga artilleriet, Viagra och rent östrogentillskott, känner jag att jag vill, och väl eg måste i o m recept, ha med läkaren på banan. 

2 kommentarer:

  1. Nja... Jag började ju med dessa saker den 29/8 men jag måste ha blivit gravid redan i mitten av augusti, så nä, skulle inte säga att det hjälpte i mitt fall - men kan ju alltså inte heller säga att det inte hjälper, eftersom jag alltså redan blivit gravid... :) Lycka till!!

    SvaraRadera